Op de fiets of te voet naar school

De verkeersdruk rond de school is tijdens het halen en brengen van de kinderen groot. Wij verzoeken u zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar school te komen!

Komt u toch met de auto, houd dan rekening met alle kinderen. Bijvoorbeeld door niet in bochten te parkeren en uitritten vrij te laten. Er is beperkte parkeergelegenheid, u kunt bijvoorbeeld iets verder op parkeren bij Neerlandia. Zo houden we de omgeving van de school verkeersveilig.

In verband met de beperkte ruimte om fietsen te stallen vragen wij alle kinderen, en met name de kinderen uit het gebied binnen de zwarte lijn, te voet naar school te komen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor diefstal en/of schade aan fietsen.